DOVOLENKA. POZOR. Od 17.7.2024 do 28.7. 2024 bude eshop odpočívať.... Posledné objednávky budú odoslané dňa 17.7.2023 do 15:00. Objednávky za toto obdobie budú odoslané dňa 29.7.2024. V tomto období nebude ani telefonická ani emailová podpora. Ďakujeme za pochopenie.

Prečo?

8 dôvodov, prečo prestať fajčiť a prejsť na vape.

 

  1. Prínosy pre zdravie

Fajčenie cigariet je škodlivé pre vaše zdravie. Tento zlozvyk môže zvýšiť pravdepodobnosť vzniku chorôb súvisiacich s fajčením. V skutočnosti polovica všetkých dlhodobých fajčiarov zomiera predčasne na srdcové choroby, rakovinu pľúc alebo chronickú bronchitídu. . Nikdy nie je neskoro vzdať sa. Nefajčiarstvo môže znížiť riziko život ohrozujúcich chorôb a predĺžiť dĺžku života.

  1. Chráňte svojich priateľov a rodinu

Fajčenie škodí nielen svojmu zdraviu, ale aj svojmu okoliu. Keď fajčíte, toxíny sa uvoľňujú do ovzdušia a ľudia v okolí ich môžu vdýchnuť. Ľudia, ktorí takto pasívne fajčia, majú tiež zvýšené riziko, že ochorejú na spomínané choroby. To môže mať vážne dôsledky pre mladšie a tehotné ženy. Okrem toho, ak sa v súčasnosti pokúšate prestať fajčiť znížením počtu cigariet, ktoré vyfajčíte každý deň, môžete podniknúť kroky na predchádzanie pasívnemu fajčeniu fajčením vonku a mimo dosahu ostatných, najmä detí.

  1. Viac peňazí na míňanie

Pri fajčení doslova spálite peniaze. Priemerný fajčiar, ktorý prestane fajčiť, ušetrí každý mesiac pri dnešných cenách stovky eur. Takže je to celkom jednoduché. Menej peňazí na cigarety = viac peňazí do vrecka.

  1. Žiarivejší úsmev

Decht v cigaretách preniká do malých otvorov v zubnej sklovine a zanecháva škvrny a zmenu farby. Ak prestanete fajčiť a budete vykonávať správnu ústnu hygienu, váš úsmev zostane biely. Nehovoriac o tom, že fajčenie môže viesť k extrémne zlému dychu.

  1. Jedlo chutí lepšie

Fajčenie interaguje s vaším jazykom spôsobom, ktorý poškodzuje vašu chuť. Vaše chuťové poháriky nie sú v porovnaní s nefajčiarmi úplne zničené, len nefungujú tak dobre. Tieto chuťové poháriky sa dokážu samy opraviť a váš chuťový pocit sa môže výrazne zlepšiť, keď prestanete fajčiť.

  1. Vyzerajte mladšie

Fajčenie môže ovplyvniť nutričnú úroveň vašej pokožky. Zistilo sa, že odvykanie od fajčenia spomaľuje starnutie tváre a odďaľuje výskyt vrások.

  1. Voňajte lepšie

Zápach dymu sa usadzuje na koži, vlasoch, oblečení a dokonca aj na nechtoch. Horká vôňa môže trvať až niekoľko hodín. Nechcete radšej voňať sladkým parfumom ako dymom?

  1. Kvalita života

Prestať fajčiť má množstvo výhod, ale jedným z hlavných je zlepšenie kvality života. Byť schopný viesť aktívny, zdravý a energický životný štýl v porovnaní so sipotom pri odchode von kvôli zníženej kapacite pľúc. Posilnený imunitný systém tiež prispieva k lepšej kvalite života, pretože nefajčiari ľahšie bojujú s prechladnutím a chorobami. Toto je len niekoľko spôsobov, ako môže odvykanie od fajčenia pozitívne korelovať s lepšou kvalitou života.

Na našom e-shope nájdete populárne jednorazové elektronické perá bez nikotínu. Množstvo príchutí a vôní, difúzery s obsahom melatonínu pre kvalitnejší spánok alebo naopak Energy pre Vašu aktivitu.

 Produkty Enys sú pre každého, kto chce:

  • prestať fajčiť klasické cigarety
  • začať fajčiť zdravšie a bez nikotínu
  • zažívať unikátny zážitok z vejpovania /vapovania/
  • objaviť množstvo zaujímavých vôní a príchutí
  • Prekonať nespavosť bez vedľajších účinkov
  • Nabrať energiu na celodennú činnosť